Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2014

Δημιουργικότητα σημαίνει...

"Η Παρέα των Ιστοριών" - Λέσχη Aνάγνωσης

Οι μαθητές της Α΄, Γ΄- Δ΄ Τάξης συμμετέχουν στη Λέσχη Ανάγνωσης με την ονομασία "Η Παρέα των Ιστοριών" . Η Λέσχη Ανάγνωσης δημιουργήθηκε πριν τα Χριστούγεννα με σκοπό να πραγματοποιηθούν δράσεις Φιλαναγνωσίας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης. Στη σελίδα «Εργασίες Μαθητών» σύντομα θα αναρτηθούν δείγματα των δράσεων. Οι μαθητές θα συμμετάσχουν και στον 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Βιβλίων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, "Βιβλιο-τρεχάλα Φιλαναγνωσίας" .

Σχολικός Εκφοβισμός

Οι δράσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού συνεχίζονται και φέτος με θεατρικά παιχνίδια και με πρόγραμμα για την τέχνη ενάντια στη βία. Οι δράσεις θα αναρτηθούν εν καιρώ στη σελίδα "Εργασίες Μαθητών". Εκεί θα δείτε και δράσεις ανά τάξη που πραγματοποιήθηκαν πέρσυ αλλά και στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις περσινές δράσεις που υλοποιήθηκαν από όλους μαζί τους μαθητές του Σχολείου μας. ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Συμμετοχή σε προγράμματα ανθρωπιστικών οργανώσεων

  Οι μαθητές της Α', Γ' -Δ΄ Τάξης συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της UNICEF "Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών" με κεντρικό σύνθημα " Λέμε ΟΧΙ στη Βία και την εκμετάλλευση. Λέμε ΝΑΙ στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, με εμβόλια, φαγητό και σχολείο για τα φτωχά παιδιά του κόσμου ".   Όλοι οι μαθητές του Σχολείου θα συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2014   « Στείλε Όλους τους Φίλους μου Σχολείο!» της ActionAid (4 - 10 Μαΐου 2014).